Hyväntekeväisyysgaala Venäjän sateenkaarikansan oikeuksien tukemiseksi Kulttuuritehdas Korjaamolla ensi viikon keskiviikkona eli 20.11. 

Galleriassa:
18-20 Konstantin Altunin näyttelynavajaiset,
jossa siis esillä kiellettyä taidetta tämän päivän Venäjältä

Vintillä: 
20.00 Hekuma -musiikkiteatteriesitys

Hekuma tarttuu ihmisoikeuskysymyksistä kenties juuri nyt päivänpolttavimpaan aiheiseen eli seksuaalivähemmistöjen oikeuksien rajoituksiin naapurimaassamme Venäjällä. Vuonna 2012 on homoseksuaalisuus jälleen säädetty laittomaksi. Presidentti Putin kuitenkin itse esiintyy hyvinkin homoeroottisissa sankarikuvissa. Esityksessämme pohdimme, olisiko tässä nyt kuitenkin kyse peruspsykologisesta projisiosta, jossa oma itseltä kielletty emootio heijastetaan itsen ulkopuolelle muihin ja siten heitä herjaamalla ja vainoamalla pidetään oma pesä “puhtaana”? Mitä siis tarkalleen ottaen tapahtuu ihmisen mielessä ja psyykessä silloin, kun ihminen antautuu valehtelemaan itselleen, kieltämään jonkin osan tai ominaisuuden itsestään ollakseen "hyvä" ja "ihanteellinen"? Tarinamme miettii riskinottoa, itsensä alttiiksi asettamista, rehellisyyttä omaa itseä ja myös toisia kohtaan. Kauhun ja tragedian takaa nousee esiin lämmintä itseironiaa, hyväksymistä, rohkaisua ja kannustusta.
ja

20.45 - 0.00 Konsertti "Sielukasta tunnelmointia lupaavilta suomalaismuusikoilta"
esiintymässä Osmo Ikonen, Härmälän Mimosa ja vihamielinen Pekka Nummi, Maisa Tikka, Hanna-Maaria Tuomela, Kylän väki feat Fon, Mion Wuosha, Teea Aarnio, Anna Inginmaa ja Rebecca Clamp.

Liput vain 8 e ovelta! Tuotto Setan kautta venäläisille seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolesta työskenteleville järjestöille, paikalla myös Setan edustaja keräyslippaan kanssa kertomassa aiheesta lisää.

...Uskonnollisesta yhteisöstä, ideologiasta tai filosofiasta voi löytää turvan kaoottiessa maailmassa tänä post-(post-)modernina aikakautenamme. Parhaimmillaan kokemus voi olla ekstaatinen ja vapauttava, kun maailma vihdoin asettuu tiettyyn järjestykseen ihmisen löytäessä paikkansa osana järjestöä, järjestelmää ja suurempaa jumalallista näytelmää. Mikä menee ylös saattaa kauitenkin tulla myös alas. Mitä silloin jää jäljelle? Liian paljon on pelissä: oma identiteetti, ystävät ja kenties perhekin, mielenterveys, maailmankuva,; koko se tyhjyys, joka on jonkinsortin suitsutuksella täytetty.. Jos siis suitsutus lopulta katoaakin vain savuna ilmaan on alkuperäinen tyhjyydentunne ennen nousua pilviin ja sfääreihin niiden kadottua entistäkin kolkompi ja toivottomampi...